Siirt Bdp Belediye Başkan Adayı Tuncer Bakırhan beraberindeki heyetle Siirt Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu. Bakırhan beraberinde Bdp Belediye Eş Başkanı Belkisa Epözdemir, İl Başkanı Ata İnan Hdp İl Başkanı Yılmaz Çınar, Belediye Başkan Vekili Seyfettin Aydın olduğu halde Siirt Ticaret ve Sanayi Odasına gelerek Başkan vekilleri Nedim Kuzu ve Özgür Çalapkulu ile görüştü.

Başkan Vekili Nedim Kuzu Belediye Başkan Adayı Tuncer Bakırhan’a Adaylığının hayırlı olması temennisinde bulunarak” Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2014 yerel seçimlerinin ilimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Belediye başkanlığını kazanacak kişinin ve partinin rengine fikrine bakmadan doğrudan halkın iradesini temsil ettiği için saygı duymayı esas alan bir anlayışa sahibiz. Sivil Toplum Kuruluşları siyaset yapmayan ancak halkın ve memleketin menfaatleri doğrultusunda fikir veya bir düşünce ortaya koyabilen kuruluşlardır. Bizlerde huzurun sağlandığı müreffeh ve daha yaşanılabilir bir Siirt için üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Seçim sathı mahallinde diyalog kapılarının açık olduğu ve özellikle sağ duyunun hakim olacağı bir seçim süreci temenni ediyoruz. Bu süreçte siyasi partilerin aktörlerine önemli görevler düşüyor dedi.

Bakırhan ve beraberindekiler iyi dilek ve temennileri için Başkanvekili Nedim Kuzu’ya teşekkür etti.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Bakırhan ve beraberindekiler odadan ayrıldı.