80313f8b 6595 4c20 91a0 9541f5c2d59d


Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Kuzu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak bağımsızlık meşalesini yaktığı ve milletimizin kaderini değiştiren kutlu yürüyüşün başlangıcıdır. Bu anlamlı gün; yalnızca bir tarih değil, aynı zamanda azim, inanç ve kararlılıkla verilen bağımsızlık mücadelesinin simgesidir. Atatürk’ü anlamak; onun fikirlerini, hedeflerini ve bu topraklara kazandırdığı değerleri doğru kavrayabilmekle mümkündür.

 

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler, gençlerimize güveniyor; onlara daha güçlü bir gelecek bırakabilmek adına üyelerimizle birlikte istihdam odaklı projelere öncülük ediyoruz. Çünkü inanıyoruz ki gençlerimiz, hem Cumhuriyetimizin teminatı hem de ülkemizin kalkınmasının en büyük gücüdür.

 

Bu vesileyle, vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birliği uğruna verilen kurtuluş mücadelesinin başladığı bu özel günün yıl dönümünde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.”