Ekonomi Bakanlığı, TOBB, Türkiye ihracatçılar Meclisi (TİM) koordinatörlüğünde, Doğu Anadolu İhracatçılar Genel Sekreterliği ve Siirt Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonu ile Siirt’te, İhracat konusunda bilinirliğin artırılması bölgeden yapılan üretim, ticaret ve ihracata katkı sağlanması ve sürdürülebilirliğinin devamı amacıyla; 28 Eylül 2017 Perşembe günü, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda, Ekonomi Bakanlığımız yetkilileri tarafından bir bilgilendirme semineri gerçekleştirildi.

Saat 09.00’da başlayan seminerde aşağıdaki konular hakkında bilgilendirme yapıldı.

-İhracatta Sağlanan Devlet Yardımları

-Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesi

-Uluslar Arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi, Pazar Araştırması Ve Pazara Giriş Desteği, Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesi

-Ülke Masaları-Irak, Körfez Ülkeleri Ve Suudi Arabistan Pazarına İhra. İmkanları